Azerty

Overzichtelijke website met een ruim aanbod aan onderdelen en randapparatuur. Ik ken azerty al voor meer dan 10 jaar waar ik meerdere keren spul met goede ervaring heb besteld. Aangeboden spullen zijn van aantrekkelijke prijs voorzien en ruim en duidelijk onderbouwd aan specificaties, vaak nog voorzien van meer informatie dan concurenten.
Recentelijk een 165hz gaming monitor gekocht, aangezien ik niet heel bekend was met resolutie weergave en refreshrate heb ik eerst telefonisch contact opgenomen voordat ik mijn bestelling heb gemaakt.
Goede tips gekregen waar op te letten en eventuele instellingen te controleren voordat ik zou beginnen met gamen.

Bestellingen worden altijd goed en netjes ingepakt en indien nodig extra beschermt om beschadiging tijdens verzending te voorkomen. Als je optijd besteld word het nog de zelfde dag verzonden, hierin is de webshop bij elke bestelling bij mij geslaagd.

Indien je twijfeld over een product qua competabillity willen ze je altijd wel telefonisch tewoord staan om je te helpen met het maken een een beslissing. Soms geven ze nog wat persoonlijk advies maar je krijgt niet het gevoel dat ze je aan het opdringen zijn richting een duurder product. Ze nemen je wens en budget altijd goed in acht.

Scorekaart voor Azerty