AlgemeenNa een lange tijd kloemelen met 2de hands upgrade 2600k/6700k/7700k/9700k i7's toch de knoop doorgehakt, en bij azerty een upgrade kit aangeschaft
AMD Ryzen 9 7950X processor, 16 cores/32 threads
BeQuiet Dark Rock Pro 4 cpu koeler
ASUS Prime X670E-Pro WiFi moederbord
32 GB Corsair Vengeance 6000 Mhz (2x 16 GB)
BIOS-update naar de meeste recente versie
Montage van de processor, processorkoeler en werkgeheugen
vrijdag 14 april besteld om half 5
zaterdag 15 april was de bestelling alsnog geleverd
17 april pas mee aan de gang kunnen gaan
Besteld om half 5, terwijl assemblage om half 6 sluit, alsnog verstuurd op dezelfde dag, heel goed, misschien wel te gehaast, door wat ik allemaal meemaak nu
KlantenserviceOm een kort verhaal lang te maken
de upgrade set uitgepakt, en in de pc gemonteerd
er is koelpasta te vinden waar het niet hoort
fins van cpu cooler verbogen
niet degelijk gemonteerde bracket voor het fannetje erop vast te maken
(gebogen)
nu was ik mij hierdoor al redelijk aan het ergeren, daar ik extra kies voor assemblage upgrade kit zodat ik zelf niet het kan verpesten,
eindstand, moederbord is beschadigt, ik zag een stukje eraf etc, dus met schade opgestuurd nou brak mij de klomp en ik werd er steeds woester over
hoe dit de assemblage heeft kunnen verlaten in deze staat is mij een raadsel ?
19april mailtje gestuurd na de klantenservice (met foto's)
nadat ik gebeld had en mijn zegje gedaan had over de situatie
21april kwam hier een reactie op die bij mij binnenkwam als : "Yeah theres damage alright, have a nice day..." ,
ik belde dus gelijk azerty op, waar een medewerker zei, neee nee zo word het niet bedoeld, dus ik dacht dat ik weer te snel gereageerd had, en wachten nog 3 dagen uiteindelijk dus niks gehoord,
24 april ik ga kijken en zie tot mijn verbazing dat het ticket staat op opgelost
gelijk weer gemailt, nu nog meer geirriteerd, omdat gezegd werd dat dit niet de final answer was wat dus toch bleek te zijn, toen kwam dit mailtje terug
hoop emails en 8 telefoongesprekken later, eindelijk iemand eraan gekregen die mij hoorde, en snapte wat het probleem was
een nieuw moederbord versturen was geen optie (jammer)
mijn oude spul terugsturen is voor mij geen optie, dan zit ik zonder pc
een nieuw moederbord bestellen en betalen om het vervolgens terug te krijgen was voor mij ook geen optie, het is niet mijn fout, plus ik heb nooit zoveel geld op mijn rekening dat ik eventjes 300 voor een moederbord kan missen, die set bij elkaar sparen heeft mij bijna 4jaar gekost
uiteindelijk is er nu afgesproken dat ik met het oude spul terug ga RIJDEN!
vanuit limburg, om daar op de plek de boel omgewisseld te krijgen
5uur rijden voor iets wat niet mijn fout is,
niet alles is slecht, maar mijn ervaring zorgt voor deze 2 sterren helaas
Jorian bij de klantenservice is goed, die begreep als enigste dat wat er aan de hand was, niet okidoki is
kom maar hier met die review prijs