AlgemeenIk heb recent een nieuwe AMD videokaart bij Azerty gekocht. Na veel wikken en wegen en pricewatch bashen was het verschil met Megekko en Azerty stuivertje wissel. Uiteindelijk bleek de kaart niet meer beschikbaar bij Megekko en dat was dan ook de reden om te kiezen voor Azerty en die stelden niet teleur. Met verzendingen is het altijd een gok of de kaart op tijd binnen is, maar azerty stelde niet teleur!!
VerzendingWat verwarrend was is dat bij Azerty staat dat een product de volgende "werk"dag wordt bezorgt als deze voor 23u wordt besteld. Maar een werkdag kan een maandag zijn als je op vrijdag besteld. Dat bleek gelukkig niet waar. vrijdag avond besteld en zaterdag (wat voor mij een weekend is) kwam de kaart binnen. Na de bestelling netjes opvolging er mail en uiteindelijk ook via de postnl app een bevestiging dat een pakket onderweg is. Perfect dus. ik moet zeggen dat ik Azrty om deze reden eigenlijk altijd een beetje links liet liggen, maar onterecht. Wat mij betreft een prima shop en dat blijkt ook wel uit alle reviews.