AlgemeenCase op voorraad besteld samen met de 7800x3d. Was de case toch niet op voorraad met een levertijd van meer dan een maand. Ik had juist de case bij Megekko besteld omdat hij op voorraad is. Dustin had ook een maand levertijd, maar wel voor €10 goedkoper. Meggekko gemailed maar aan price matchen doen ze niet. Ok, dan bestel ik de case wel bij Dustin. Prima, ik krijg me geld terug wanneer de 7800x3d wordt verstuurd.
Ondertussen krijg ik 9x een mail dat over twee dagen de 7800x3d word geleverd. Waarschijnlijk komt dit door AMD leveringen zelf, maar ondertussen heb ik mijn restitutie dus niet ontvangen. Eindelijk komt de 7800x3d beschikbaar. Wat blijkt? Ook bij andere websites die hem pas op hun website zetten als ze hem daadwerkelijk kunnen leveren! Alternate verkoopt hem nu voor €489 + gratis verzenden. Bij Megekko heb ik hem nu besteld voor €499 + €3,95 verzenden; €13,50 verschil. Mailen om te prijs matchen doe ik maar niet, weet het antwoord toch al. Terugsturen kost me €4,95 dus blijft er maar €5 verschil nu over met Alternative, wat me een rit naar de DHL niet waard is.
Kortom, waardeloze tent. Enige positieve was dat de klantenservice snel reageerde en niet moeilijk deed bij het cancelen van de case in mijn bestelling. Een volgende bestelling ga ik niet meer doen bij Megekko.
9 dagen op rij dat ik over 2 dagen waarschijnlijk de bestelling krijg. Nou, daar gaat je geloofwaardigheid. Voor de rest wel gewoon track en trace, etc.
KlantenservicePrijsmatchen enzo doen ze niet. Quote uit hun reactie:
Het kan voorkomen dat bij een artikel de prijs meerdere keren per dag wijzigt. We zoeken altijd naar de laagste prijs, maar soms worden we helaas geconfronteerd met hogere inkoopprijzen.
Bij Megekko willen wij je de beste prijs voor je artikelen aanbieden en dat gaat niet zonder deze prijs op onze website regelmatig aan te passen. Soms kan het echter voorkomen dat een artikel duurder is dan bij de concurrent. Het is dan helaas niet mogelijk om je van dezelfde prijs te voorzien.
Voor de rest wel snel en geen gemaar.