Megekko

Bestelling vinden en plaatsen was makkelijk, jammer genoeg werd bij 2 producten aangegeven dat zij in voorraad waren (wat blijkbaar betekend "in voorraad bij distributeur", persoonlijk zou ik hier duidelijker in zijn op de site want "in voorraad" en "in eigen voorraad" lijkt hetzelfde, vooral als je geen reference hebt of net eventjes niet 100% oplet.

Dit zorgde ervoor dat ik mijn RAM moest omwisselen voor een soortgelijke want de G.Skill zou pas in Mei terugkomen en de 7800X3D (niet als enige zo te zien) wisten ze niet precies wanneer deze kwam, "binnenkort" werd er gezegd (continued in klantenservice)

Graag raad ik Megekko aan om DHL te droppen, voor de rest kunnen zij hier weinig aan doen dus geef ik het een voldoende maar DHL had mijn nieuwe RAM 3x uitgesteld en toen het aankwam was er in de verpakking een kijk gat gescheurd (leek wel of de bezorger wou zien of het zijn tijd waard was om het niet te versturen en zelf te nemen) en de verpakking zelf was gesquished om in de brievenbus te proppen, we waren gewoon thuis dus had gewoon aangebeld kunnen worden, hopelijk gebeurt niet hetzelfde met mijn CPU+MOBO+SSD wanneer die uiteindelijk verstuurd worden.

De reden dat ik na dit alles toch nog een aardig goede review geef is omdat een medewerker (waar ik niet weet of ik de naam van mag zeggen) mij een heel concreet antwoord gaf toen ik vandaag voor de tweede keer ernaar vroeg, hij legde uit waarom er vertraging was en dat het er nu echt binnen de komende dagen (of volgende week, je weet het nooit met die werkdagen) zou moeten komen, deze transparantie stel ik op prijs, daarnaast wil ik wel even aangeven om graag dit soort transparantie als standaard in te stellen, is er iets fout met de levering van een (groot gewild) product en wachten klanten erop? meld dit zelf (en specifiek) i.p.v. te wachten tot de klant zelf met de vragen komt nadat ze 5+ dagen achter elkaar een automatische e-mail krijgen die zegt "bedankt voor het wachten, maar je moet nog langer wachten +1 dag", scheelt een hoop gezeur en onnodige slechte reviews.

Scorekaart voor Megekko