Megekko

Motivatie was een winactie maar in de mail die ik heb gekregen 15 april staat dat de actie tot 31 maart 2023 duurt. Mail terruggehad dat het nog niet was aangepast.
Als je besteld bij Megekko is er niets aan de hand en alles is zoals je verwacht en hoort. Mocht je een product hebben gekregen wat al eerder is teruggestuurd dan wordt dit niet aangegeven dus het is goed opletten wat je koopt om te weten of het om een teruggestuurd product gaat. In veel topics mag je de naam niet noemen dus let er goed mee op. Laatste bestelling was een voeding die was nog maar net uit dus ik kon er vanuit gaan dat die niet opengemaakt was. Bestelling gedaan volgende dag geleverd. Bestelling daarvoor SSD besteld, volgende dag geleverd zoals het hoort. Mocht er iets mis mee zijn dan begint het probleem.

Indien op voorraad en je geen bericht krijgt dat het later komt dan is het de volgende dag in huis indien voor 22.30u besteld. Netjes opgevuld met luchtkussens.

SSD gehad die kapot was, omdat ik zelf de sticker had verwijderd, zodat mijn koeling blok van het moederbord er op kon deden ze moeilijk met garantie. In Nederland geld de sticker niet bij wet om garantie te claimen. Megekko is alleen per email beschikbaar, telefoon is wel te vinden, en zodra het hen niet meezit duurt reactie op je mail minimaal één dag. Om alsnog garantie te krijgen moest ik persoonlijk een brief aangetekend opsturen en toen pas gingen ze overstag omdat je een rechtszaak hierop sowieso niet wint. Dit proces heeft zo'n 3/4 weken in beslag genomen.
Over de telefoon heeft Tweakers een mooi artikel geschreven dat het sinds 28 mei 2022 verplicht is geworden. Het is denk ik dat de ACM nog niet gehandhaafd heeft en Tweakers controleert hier ook niet op bij winkels die in de pricewatch staan.

Scorekaart voor Megekko