Azerty

Bestelling plaatsen (op basis BBG Desktop) ging relatief makkelijk.
Een soort van configurator zou voor sommige klanten meerwaarde kunnen hebben (dat je geen onderdeel vergeet), maar tegelijk zit er bij hun assemblage dienst ook de controle of alles lekker samenwerkt.
Mijn vooraf aangegeven twijfel over de voeding werd bevestigd dus die hebben we alsnog ingeruild voor een andere, en toch een iets ander moederbord gekozen op basis van hun advies waar ik me prima in kon vinden.

Daarna werd het systeem vrij vlot geassembleerd (voor mijn gevoel duurde het wat langer, maar er zat ook nog een lang paasweekend tussen) en kon ik hem ophalen in Raalte (no way dat pc + groot scherm via postnl gaat). Daar top ontvangst, controle id, tekenen en vervolgens lopen ze, met het karretje ook met je mee naar de auto om de boel ingeladen te krijgen. Alle doosjes en kabeltjes keurig in een extra doos mee. Vooralsnog prima ervaring. Maar mijn vorige pc (> 9 jaar oud) kwam hier ook weg, dus had eigenlijk ook niet anders verwacht.

Assemblage service prima, advies op basis van configuratie, met goede onderbouwing.
Bij afhalen liep medewerker mee met karretje met alle spullen om het in de auto te kunnen zetten.
Eerdere ervaringen met klantenservice zijn prima, hoop niet die nu voor het nieuwe systeem nodig te hebben.

Scorekaart voor Azerty