ALTERNATE.nl

Donderdagavond rond 21.30 uur een Asus GT-AXE11000 besteld bij Alternate. Volgende dag in huis. Prima router game router voor de veeleisende tweaker! Veel opties die je zelf kunt instellen en ook nog in kunt verdwalen. Aansluiten spreekt voor zich. Ook het instellen ging vrij gemakkelijk. Ik gebruik de AXE11000 achter een Giga connectbox van Ziggo. Ziggo modem staat in bridge mode.Het abo wat ik heb is complete(400mb/s down/40mb/s Up. De router is een groot model wat niet in de meterkast past, dus hij staat in het zicht. Voor de rest al mijn apparaten verbinden er makkelijk mee, zelfs nog een wifi printer uit het jaar nul. De 6G band (Wifi 6e) duurt wel een poosje voordat deze zichtbaar is in je netwerklijst. Zo rond de 20 en 30 seconden. Vindt ik vrij lang. Ik heb op de router de volgende apparaten aangesloten via wifi:

- Playstation5
- Xbox Series X
- Nintendo Switch
- Samsung Tab s7+
- Samsung Z fold 3

Al deze apparaten halen de maximale snelheid, behalve de Nintendo Switch. Dit is een beperking aan de Nintendo switch zijde. Alleen een vreemd probleem, zodra ik gamer boost mode inschakel, wordt juist de Xbox zwaar beperkt in snelheid. (180 mb/s). Dit klopt niet helemaal, maar goed. Kan nog opgelost worden in de volgende firmware. Ben zeer tevreden over de router ondanks de hoge prijs. Had de router wel wat onder de advies prijs omdat ik deze rond pasen heb besteld.

Product werd in perfecte staat afgeleverd. Mooie grote doos, goed opgevuld zodat het werkelijke product niet kon schuiven. De vervoerder was post nl. Was keurig op tijd binnen de tijdstippen die aangegeven stonden. Werd goed op de hoogte gehouden via email en Alternate

Scorekaart voor ALTERNATE.nl