AlgemeenMooie high-end tv gekocht en tot er geleverd zou worden leek alles mooi. Daarna hield de pret op: Het tijdvak klopte niet en ik ben niet vooraf gebeld (zoals was afgesproken). Bezorging retour, terwijl ik een vrije dag had genomen. Klantenservicemedewerker was enorm onvriendelijk en niet behulpzaam. Heb later nog een keer gebeld en kreeg dezelfde persoon aan de telefoon. Toen werd het nog erger. Alles geannuleerd. Bestel er nooit meer.
VerzendingDe avond voorafgaande aan de levering krijg je per e-mail een tijdvak van vier uur. In de ochtend een specifieker tijdvak van één uur. Rond 15 minuten voor de levering bellen ze even op. Naja, dat wordt allemaal beloofd. Het tijdvak klopte niet, ben niet gebeld om vervolgens een e-mail te krijgen dat ze mij hebben gemist, terwijl ik heel de dag gewoon thuis was.
KlantenserviceHet telefoontje met de klantenservice was vreselijk. Ben nog nooit ergens zo slecht en onbeschoft te woord gestaan. Heb later nogmaals gebeld in de hoop een ander persoon aan de telefoon te krijgen. Tevergeefs. Alles geannuleerd en moet 7 dagen op een terugbetaling wachten. Direct maar elders besteld.
Beste Erwin Pauelsen,
Bedankt voor jouw review! Jeetje, jouw bezorging, het contact met de klantenservice en jouw terugbetaling liepen niet lekker. We kunnen ons voorstellen dat jouw glimlach ver te zoeken is.
We verdiepen ons graag nog eens in de situatie. Hopelijk kunnen we het met een 3e keer contact, scheepsrecht en met een glimlach oplossen. Zou je daarom jouw ordernummer + een korte omschrijving van de situatie willen mailen naar geenglimlach@coolblue.nl?
We horen graag van je!
Coolblue