AlgemeenThe good: helpdesk medewerkers zijn aardig, lijken te willen helpen.
The Bad: 2 april 2023 product besteld, volgens Azerty pagina op voorraad bij leverancier. Op 5 april krijg ik email dat het niet bij leverancier op voorraad is, en het onbekend is wanneer het weer komt. Op de Azerty pagina staat nog altijd dat het op voorraad is bij de leverancier. Hmm. Ik annuleer op 5-04-2023.
The ugly: op 12 april nog geen geld terug. Ik bel de help desk en krijg te horen: men heeft mijn IBAN nummer niet. Hmm: 1) ik heb met ideal betaald, dan krijgt het bedrijf altijd via ideal het IBAN nummer. 2) Men zegt normaal binnen een paar dagen te betalen, wat doen ze dan als ze menen niet te kunnen betalen omdat ze IBAN nummer niet hebben, niets meer? Waarom geen kontakt met mij? Waarom moet klant zelf merken dat geld niet komt? Ik zet 12 april reviews op internet.
Afronding: ik krijg 14 april mijn geld terug. Conclusie: voorraad informatie kontroleren als je haast hebt. Bij annuleren zelf in de gaten houden of terugbetaling goed gaat.
Het betreft een annulering, verzending is dus niet van toepassing.
KlantenserviceVriendelijke medewerkers aan telefoon, die daadwerkelijk lijken te willen helpen. Zij begrijpen echter ook niet waarom backoffice zegt geen IBAN van mij te hebben; en waarom als dat al het geval is ze zelf niet met mij konkakt hebben opgenomen.