AlgemeenHet is gewoon een webshop. Uiteraard loopt alles tot en met de betaling gewoon goed. Webshop is overzichtelijk met filter en vergelijkmogelijkheden.
VerzendingBehalve dat het met Dynalogic geleverd wordt, loopt de verzending soepel
KlantenserviceProduct besteld. Na aantal maanden garantie moeten claimen. Product omgeruild (?), zelfde probleem. Waardebon gekregen. Daarvoor nieuwe producten besteld. 1 daarvan defect, dus omgeruild, weer defect. Toen begon het gezeur. Ik had geen zin in nog een waardebon omdat ze niet echt de goedkoopste zijn en niet hebben wat ik wil. Maar ondanks toezeggingen was dat niet mogelijk. Uiteindelijk weer teruggestuurd voor reparatie krijg ik ongevraagd het bedrag dat boven de waardebon betaald was terug. Ineens waren ze een stuk minder vriendelijk en kon ik het product weer terugkrijgen als ik dat geld weer betaalde terwijl er in de tussentijd alweer een andere toezegging gedaan was. Waardeloze service als het niet lekker loopt en komen afspraken dus niet na. Uiteindelijk weer hetzelfde (defecte) product retour gekregen. Na aandringen wel zonder betalen, dus dat bedrag als genoegdoening. Ze proberen het wel, maar ze moeten nog een hoop leren over klantenservice.