AlgemeenDe website zelf is een beetje een rommeltje. Ontbrekende afbeeldingen, omschrijvingen welke rechtstreeks van een productfeed komen, zeer beperkte productinformatie. Via Google is een product eenvoudiger te vinden dan via hun eigen website. Het product van mijn interesse was zo gemakkelijk te vinden en de specs kon in extern vinden. Prijs was ok, levertijd ook en een vorige bestelling was ook aangekomen.
VerzendingLevering prima. Technisch gezien misschien een dag later dan de geadverteerde 1-2 werkdagen, maar verder perfect. Goed verpakt, biologisch afbreekbaar vulmateriaal, en tot mijn verrassing een RedShell dopper tot de rand toe gevuld met paaseitjes !
Goedemorgen,
Dank je wel voor je complimenten en je feedback!
Wij zijn zeker hard bezig om de webshop te optimaliseren, dus dank je wel dat je ook de vervelende punten tijdens je bestelproces benoemt. Dit is voor ons zeker van belang en hier kunnen wij aan werken!
Voor de volgende keer gaan wij zeker werken voor 5 sterren voor alles dus hopelijk zien we je snel terug zodat wij dit kunnen waarmaken
Gr. het RedShell Team