Azerty

De betaling is gewoon zoals je verwacht, allerlei opties en overmaken gaat snel. Terugstorten kan wel een paar dagen duren als je iets hebt geretourneerd, maar dat is doorgaans binnen 3 werkdagen geregeld.

Azerty snapt hoe ze gevoelige elektronica moeten verzenden. In het geval van mijn GPU werd de orignele doos in een andere doos verpakt (dat zou ook wel eens door de fabrikant kunnen zijn gedaan), waardoor van buitenaf minder goed zichtbaar is dat het om een waardevol onderdeel gaat. Die doos werd dan in een zeer ruime doos met stieken vastgemaakt zodat er geen beweging in zat. Zeer veilig en betrouwbaar!

Ik had een GPU besteld maar besloot na een maand toch wat meer power nodig te hebben. Ik had de GPU al een maand in gebruik en de het retourbeleid is eigenlijk maar 14 dagen geldig. Na contact te hebben gehad met de klantenservice mocht ik de GPU toch nog in originele doos terugsturen (inclusief alle boekjes en rubberen bescherming natuurlijk). Ik heb daar het volledige aanschafbedrag van teruggekregen waarmee ik een nieuwe kon bestellen. Al met al misschien 4 dagen zonder GPU gezeten, goed te overzien en hele prettige service die niet bang is om het beleid wat op te rekken!

Scorekaart voor Azerty