RedShell.nl | zakelijk

Een zakelijke monitor besteld. Uiteindelijk voor RedShell gekozen aangezien deze de goedkoopste optie was en redelijke reviews had. Ondanks dat de bezorgtijd 2 a 3 werkdagen was. Echter was de monitor bij RedShell niet op voorraad waardoor dit de levertijd was nadat ze het product zelf binnen hadden. Dus pas na een kleine week (4 werkdagen) werd het pakket op de post gedaan. Dit is natuurlijk niet waar men vanuit gaat. Daarnaast versturen zij hun spullen met UPS die ook meerdere vertragingen heeft. Dus nu wachten we al 13 dagen (9 werkdagen) en de levering is opnieuw uitgesteld tot morgen dus een wachttijd van minstens 2 weken.
Al met al zou ik dit bedrijf en hun keuze voor bezorgservice niet aanraden. Kies een betrouwbaar bedrijf en betaal een paar tientjes meer, dit voorkomt je te veel wachttijd

Pas na 4 werkdagen werd het pakket op de post gedaan. En de bezorging is meerdere keren uitgesteld door UPS met de volgende argumenten:
-Het kantoor was dicht, dit was niet het geval (om 15:00 kregen we het bericht terwijl de receptie en de voordeur om 17:00 pas sluit)
-Geen reden, gewoon niet leveren
-De bezorger is het pakket vergeten mee te nemen uit het magazijn

Op de website wordt aangegeven dat dee levering binnen 2 a 3 werkdagen is. Alleen was het product niet op voorraad. De klantenservice geeft alleen aan dat dit zo is en dat het zo snel mogelijk verstuurd wordt.

Hi Joost,

We vinden het heel vervelend om te horen en totaal niet waar wij voor staan!
We hebben helaas problemen gehad met onze externe leverancier waar de voorraad vandaan kwam van je order.
Wat betreft UPS, wij nemen je klacht zeker serieus, wij zullen schakelen met UPS om dit nader te onderzoeken en er ook een betere oplossing voor te vinden voor in de toekomst,

Ik hoop dat je ons in de toekomst nog een kans geeft zodat wij kunnen aantonen dat wij zeker een betrouwbare partij zijn en je goed van dienst kunnen zijn,.

Gr. het RedShell Team

Scorekaart voor RedShell.nl | zakelijk