Megekko

Als ik dan toch een pluspuntje moet geven is dat het product snel is geleverd.

Pakketje was licht ingedeukt, zou door de brievenbus moeten passen maar denk dat dat niet kon en was er dus maar ingepropt. Ik denk dat daardoor het pakketje is ingedeukt.

Waardeloze klantenservice. M2 SSD besteld op vrijdag, deze was toen €59 (met verzending €62,95). Een dag later (zaterdag) was precies dezelfde M2 SSD €54,90 met gratis verzending. Ik heb toen een nette mail gestuurd met de vraag of ik het product moet terugsturen en opnieuw moet bestellen om dus het verschil terug te krijgen of dat ze eventueel het verschil konden overmaken. Mij leek het laatste voor beide partijen het beste, maar daar doen ze dus niet aan.

Ook retourneren van het product mag je zelf de verzendkosten betalen. Waardeloze service dus, tal van andere webshops doen absoluut niet moeilijk om het verschil over te maken of als 'cadeaubon' als binnen een bepaalde tijd het product op hun website goedkoper wordt, Megekko doet dus wel moeilijk. Als het nu 2 weken erna was zeg ik oké, maar 1 dag erna en dan zo moeilijk doen en totaal 0 moeite doen om de klant enigszins tegemoet te komen..

Scorekaart voor Megekko