Megekko

Megekko is mijn favoriete plek om te kopen vanwege hun snelle service en schappelijke aanbod. Zit te schrijven vanuit mijn eerst zelf gebouwde PC, daarvan komt mijn videokaart(INNO3D GeForce RTX 4080 X3 16GB Videokaart) en moederbord(Gigabyte Z790 AORUS ELITE AX) van Megekko. Bij verschillende partijen onderdelen gehaald en Megekko pakketjes kwamen altijd als eerst aan. Heb zelfs een aantal videokaarten geannuleerd en 1 retour gedaan, daarbij kwamen de kosten+verzekering wel op mijn rekening maar dat tientje heb ik vanwege de snelle levertijd, betrouwbaarheid en voordelige productprijs met plezier betaald.

Op woensdag nacht besteld, alles kwam vrijdag netjes aan.

Heb nooit problemen ondervonden met de klantenservice. Ze hebben me altijd fijn geholpen. Mijn geannuleerde bestellingen werden via de mail geannuleerd tenzij het al verstuurd was, dan kon ik het bij de deur weigeren of terug retourneren. Kon zijn dat ik een dag moest wachten op een mail maar verder lijken ze alles prima op orde te hebben.

Scorekaart voor Megekko