Megekko

Voordat ik een computer wilde samenstellen was ik nog niet bekend met Megekko als bedrijf. Echter heb ik zeker geen spijt dat ik via hun website mijn onderdelen voor mijn computer heb besteld.

Ik heb geen verzendkosten hoeven te betalen en daarnaast werd mijn bezorging met PostNL beleverd. Dit is voor mij een groot pluspunt. Ook vind ik de website een vriendelijke uitstraling hebben en is alles makkelijk en snel te vinden.

Prijzen zijn ook erg goed vergeleken met andere soortgelijke websites. De videokaart die ik wilde kopen was het goedkoopste op Megekko + ik kreeg een gratis muis t.w.v. 29.99 euro geleverd met mijn bestelling.

Ik ben erg te spreken over Megekko en zal zeker in de toekomst vaker iets betellen via hun website.

De verzending was perfect. Rond 21:55 had ik mijn bestelling gedaan, de volgende dag om 11:50 kwam mijn bestelling al binnen. Dit is veruit één van de snelste bezorgingen die ik heb meegemaakt.

Daarnaast vind ik het erg fijn dat ze geen verzendkosten hanteren. Ik vind dat dan ook meer dan gebruikelijk als je bestelling meer dan 2000,- euro bedraagt, echter is dit niet op elke site het geval, dus pluspunten voor naar Megekko.

Ik heb zelf geen contact gehad met de klantenservice van Megekko. Mijn bestelling was perfect bezorgd en tot heden werkt alles nog 100%.

Scorekaart voor Megekko