AlgemeenDuidelijke webshop met een breed aanbod en nog nooit iets tegen gekomen die veel te duur geprijsd staat, staat ook vaak bovenaan bij de pricewatch hier op Tweakers.
De levertermijn staat steeds duidelijk bij elk product vermeld en klopt met wanneer je het ontvangt.
Er zijn meer opties om informatie in te geven voor het verzendlabel dan de gemiddelde website, wat alleen maar toevoegt aan het leveren op de correcte plaats, ipv bij de buren wat ik vaak voor heb.
Het product, klein of groot is altijd verpakt in een stevige doos met hun logo op (wat makkelijk maakt voor identificatie bij ophalen bij ongeorganiseerde postpunten).
De doos wordt gevuld met verpakkingsmateriaal zodat niets kan schuiven of bewegen. Iets wat ik zelf enorm apprecieer als je ziet hoe de bezorgdiensten gooien met je dure breekbare spullen, en niet elke webshop doet dit helaas.
De levertermijnen vermeld op de website bij elk product kloppen naar mijn ervaring steeds, soms zelfs sneller. Maar gewoon de informatie hebben is belangrijker voor mij dan de standaard 'volgende dag geleverd'.
In stock en voor 22u30 besteld is de volgende dag geleverd, fenomenaal is dat, dus Megekko heeft beide.
Wordt verzonden met PostNL, wat naar mijn ervaring geen geweldige koerierdienst is in Belgie, maar nog geen enkel pakketje van Megekko is beschadigd aangekomen, terwijl andere dozen van dezelfde bezorger op dezelfde dag half gescheurd toekomen (gisteren voorgehad).
Handtekening vereist voor het leveren van de bestelling zorgt dat de bezorgen je pakket niet zomaar in de hal van je appartement achterlaat of bij de buren zodat het niet zoek geraakt, wat opnieuw zorgt voor minder problemen.
Geen gratis verzending zouden anderen misschien als nadelig aanzien, maar de winkels die dat beweren verwerken het toch in de prijzen van hun producten. De probleemloze verpakking en verzending die je hiervoor terugkrijgt van Megekko is zijn geld meer dan waard.
Ik heb nog maar twee keer contact moeten opnemen met de klantendienst, en dit was twee keer omdat ik iets wou wijzigen aan mijn bestelling.
Snel antwoord, zeer vriendelijk en bereid om mij te helpen. Als je een ander item wilt is er bevestiging zodat de bestelling zeker correct wordt aangepast en de gevolgen worden duidelijk gecommuniceerd. Geen negatieve verassingen hier.