AlgemeenWebsite ervaring, bestellen en ontvangst zijn goed. De meeste goede reviews over Alternate betreffen dan ook situaties waar het product goed was en er geen verder contact met de klantenservice nodig was.
Het moment dat er iets aan de hand is en terug moet, wordt de ervaring namelijk minder.
Beschikbaarheid is duidelijk, en snelheid van levering komt overeen met wat je mag verwachten.
Let op: lees de voorwaarden rondom retourzending voordat je bestelt. Gebruik van het retourlabel lijkt een aardige service, maar de retourkosten brengen ze in mindering op je retourbedrag, dus dat is een sigaar uit eigen doos.
Het product wat ik had gekocht, bleek niet te voldoen aan de verwachting. Tussen retourmelding en mijn geld terug krijgen zaten 11 dagen, en het retourportaal gaf al die tijd aan dat men mijn retour nog niet had ontvangen, ondanks dat ze per mail hadden gezegd van wel. Dit gaf me het gevoel dat ik telkens het initiatief moest nemen om de retour & terugbetaling behoorlijk afgehandeld te krijgen.
Er gaat telkens een dag overheen voordat je reactie krijgt van de klantenservice, afgezien van het gautomatiseerde mailtje, en je krijgt niet op alle vragen antwoord.
Uiteindelijk heb ik mijn geld (minus retourkosten; zie opmerking bij verzending over het retourlabel) wel terug en kreeg ik wel telkens reactie, dus vandaar nog 2 sterren.