MediaMarkt

We zijn inmiddels al weer weken verder

En wat er gebeurd is? Eigenlijk vrijwel niets

Na het debacle aan de telefoon waar ik meermaals tegenstrijdige verklaringen kreeg
En het feit dat ik tegen wil en dank een product ontving en al het gelazer daarna

Belde ik een week later wanneer ze nu eindelijk eens die credit draw zouden opheffen

MM: Maar meneer mediamarkt locatie x heeft niets ontvangen

IK: Nee natuurlijk niet want uit al onze gesprekken blijkt het om locatie y te gaan. Zullen we de gesprekken anders terugluisteren?

Mm: nee dat zal niet nodig zijn excuses voor het ongemak (net doende als dit het eerste kleine foutje is)

En nu we het daar toch over hebben. Waarom bel/mail je niet als je denkt dat er iets mis is met de ontvangs? Eigen initiatief wordt kennelijk ontmoedigd?

Affijn mediamarkt heeft er vervolgens een officiële klacht van gemaakt En er vervolgens wéér geen flikker mee gedaan

Inmiddels heb ik ook maar nelding gedaan bij klarna misschien dat zei wel iets gedaan krijgen
Ik heb namelijk weinig zin om straks een dag vrij te mogen nemen om dit verhaal aan een rechtbank uit te leggen

Scorekaart voor MediaMarkt