Megekko

Ik heb een gpu bij megekko gekocht en het proces was erg gemakkelijk. Heb betaald via ideal en kreeg meteen een mailtje in mijn mailbox. dezelfde avond is het verzonden en de volgende dag was het pakketje in de ochtend al op de deurmat. Ik had daarna wat technical difficulties bij het monteren van de gpu en had een vraag gesteld hoe het werkte. Hierbij werd er binnen maar liefst 2 uur op gereageerd. Hierbij was er gezegd wat je kon doen en als het nog niet werkte dat je service zou krijgen bij de winkel van Megekko. Dit vind ik erg netjes en het is een goede ervaring om hier iets te kopen. Ook zijn de prijzen bij Megekko altijd het goedkoopst en met de service die hierbij komt een goede deal!

Het was allemaal netjes verpakt met beschermende middelen in de doos. Hierdoor kan er niks fout zijn gegaan bij het verzorging. Ook is het bezorgingsproces allemaal erg snel gegaan. Vandaag besteld morgen in huis.

Er is bij het monteren bij mij iets fout gegaan en er werd meteen op gereageerd en hulp aangeboden. Dit vind ik erg fijn. Hierdoor is het ook fijn om te weten dat ze snel hulp aanbieden als er iets fout gaat met mijn grafische kaart.

Scorekaart voor Megekko