AlgemeenIk wilde een tweede WD40EFZX en daarnaast nog een paar CR1616 en A23 batterijtjes. Dat soort batterijtjes zijn niet in de buurt te vinden, maar omdat het relatief duur is (zowel financieel als qua CO2 / energie voetafdruk) om daar aparte bestellingen voor te laten komen, heb ik die opgespaard tot ik toch weer iets 'groots' bestelde bij een elektronica-winkel zoals nu. Ik begin met de pricewatch en dan was Alternate niet de aller-allergoedkoopste voor de harde schijf, maar wel in combinatie met de batterijtjes.
VerzendingOnbeschadigd afgeleverd en binnen het gegeven tijdslot. Waarom dan toch geen 'Uitstekend' score? Omdat DHL zich niet houdt aan de optie waar ze nota bene zelf regelmatig over beginnen, namelijk dat je kunt aangeven dat als er niemand thuis is, je je pakje bijvoorbeeld onder een afdakje in de achtertuin achtergelaten wil hebben. In plaats daarvan laten ze het dan gewoon voor de deur achter, waar iedereen die langsloopt het mee kan nemen. En dit is niet iets nieuws of van mijn adres, dit doen de DHL bezorgers gewoon systematisch niet en dat is al jaren zo.