Azerty

Ik geniet nu enorm van de processor want het is fantastisch voor een mid-range PC om al je favoriete games mee te spelen. Ik sta op het punt de grafische kaart uit te breiden en gaan zien hoe die presteert met een 3070 of 3080 (na het internet bespeurd te hebben, zou het beide aan moeten kunnen).

Het is nu enorm genieten en ik was blij met de goede hulp en service!

Er was echter een kleine onzekerheid na het product te hebben ontvangen. Gezien ik al een goede processorkoeler had, heb ik de trayversie gekocht. Dit kwam aan in een doosje met wat foam waar de processor naar mijn idee net teveel ruimte in had. Een keer flink met het pakket schudden waar het in aankwam en dat ding had niet meer 1+1 kunnen uitrekenen. De pins waren gelukkig niet verbogen en Azerty zelf gaf aan er contact over op te nemen. Ze gaven mij de garantie dat het zou werken en zo niet, dat het terug kon.

Recent de Ryzen 5 5600x besteld. Hiervoor heb ik contact gehad met Azerty betreffende informatie over de processor zelf in combinatie met een moederbord. De persoon aan de telefoon was enorm deskundig en gaf mij op een begrijpelijke en leuke manier alle informatie. Hij gaf belangrijke details door waar ikzelf nog niet over had nagedacht, wat natuurlijk ook fijn was.

Scorekaart voor Azerty