Kamera Express

Een camera besteld en betaald die niet op voorraad was. De bestelling geannuleerd en netjes bevestiging gekregen. Aangezien ik een deel via cadeaukaart had betaald en de rest via iDeal zou ik het ook in die vorm weer terugkrijgen.
Het iDeal bedrag was inderdaad na 10 werkdagen weer netjes overgemaakt, maar de cadeaukaart is nog nergens te bekennen. Ik had een digitaal tegoed in mijn account verwacht, maar het blijkt een fysieke kaart te zijn die wordt opgestuurd. We zijn inmiddels bijna een maand verder sinds mijn annulering.

Cynische was dat ik tussen annulering en ontvangst van een deel van het bedrag een mail kreeg dat het artikel nu wel op voorraad was. Heb toen de klantenservice gebeld, maar de uitbetaling stopzetten was al niet meer mogelijk. Nu heb ik dezelfde camera voor minder geld bij een andere webwinkel besteld. Alleen nog een artikel uit zoeken voor de cadeaukaart zodra deze binnen is.

Gedurende de maand tussen bestellen en betalen en uiteindelijk annuleren geen updates ontvangen over de eventuele leverdatum.

Zoals hiervoor al aangegeven is een deel van de terugbetaling nog onderweg in fysieke vorm, terwijl we bijna een maand verder zijn. Stopzetten van de terugbetaling en alsnog het artikel bestellen was niet mogelijk.

Vervelend dat je de cadeaukaart na zo lang nog niet hebt ontvangen. Het lijkt er op dat er iets niet helemaal goed loopt. Zou je hierover contact op kunnen nemen met kopie van jouw review en ordernummer via reviews@kamera-express.nl? Dan kijken we graag even met je mee naar de status!

Scorekaart voor Kamera Express