AlgemeenJe koopt er een moederbord, al heel raar zie je dat de zegel er niet meer opzit.
Bonne, je installeert het want je ziet niet iets beduidend eraan. Windows installeren, dongle blijft zitten, allerlei pogingen gedaan veilig te verwijderen lukte niet, geforceerd.. dongle en slot kapot.
Even later probeer je de satapoorten 2/6 werken niet.
Spreek je hen erover aan blijven ze je onder druk zetten het terug te sturen, ze willen namelijk niets anders doen. (Terugsturen is 3 tot 4 uur werk) Alles demonteren, met risico op nieuwe schade, verpakken, onozele retourlabel afdrukken, zonder computer zitten, naar postpunt rijden, nieuwe ontvangen weer opnieuw thuiszijn of gaan ophalen, opnieuw alles installeren, veel werk dus)
Ik heb eigenlijk gewoon volgens mij een geretoured product ontvangen waar ze hoopte dat ik het niet door zou hebben. Blijkbaar lappen die paljassen dat wel meer als ik de reviews ervan lees.
Ik kom er niet meer! Heb daar voor 1200 euro achtergelaten en in de toekomst zal noch ik, noch mijn kinderen, noch mijn vrouw er kopen. Ik zeg het ook aan men 3 broers die nu al zoiets hebben van wat een gedoe is dat.
Ons zien ze niet meer zal hun wel wat meer kosten dan 6-10K aan winst in de toekomst gezien wij allemaal fervente gamers zijn.
Daar was ook een probleem maar dat is de hoofdzaak niet, stuurde naar verkeerd adres en kon zogezegd geen aanpassingen meer doen, ook al was het nog niet aangekomen bij het andere adres. Zelf achter moeten gaan.
KlantenserviceRonduit slecht, geen begrip, geen medeleven. -> geen verkoop meer ook niet!