Paradigit

Beste R. van Oort,

Vervelend om te lezen dat het pakket niet zou zijn geleverd, ondanks dat de tracking aangeeft dat dit wel het geval zou moeten zijn.
Ik heb de case zojuist nog nagelezen en ik zie dat, zoals mijn collega in de berichten ook meermaals heeft aangegeven is er een specifieke handtekening gezet voor ontvangst.
Tenzij de handtekening in de zending een streep of bijvoorbeeld een huisnummer is kunnen wij de ontvangst betwisten. In dit geval is er een daadwerkelijke handtekening geplaatst voor ontvangst, heeft de chauffeur waardoor wij de levering niet kunnen betwisten bij DHL. DHL heeft meerdere onderzoeken uitgevoerd welke allemaal uitwezen dat de zending geleverd is. Om die reden kunnen wij, zoals mijn collega ook al aangaf, geen verdere onderzoeken meer starten en is het ook niet mogelijk om het geld terug te storten.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben horen wij dit natuurlijk graag, u kunt in dat geval een nieuw ticket aanmaken of reageren op het ticket waarin u het laatste bericht heeft ontvangen.

Rob
Team Paradigit