Paradigit

Ik bestel op 14-02-2023 een moederbord via Tweakers-link laagste prijs bij Paradigit. Die heb je dan in 1 of 2 dagen thuis.

De volgende dag zie ik een mail van Paradigit: artikel momenteel niet op voorraad. Dus ik moet gaan bellen....

Het bleek dus mogelijk om iets te bestellen wat helemaal niet op voorraad was. Er stond niets vermeld over wèl op voorraad of nìet op voorraad.

En... er rolde wel verzendcode VOR23017837 uit het systeem.

Een bedrijf wat ICT-hardware verkoopt en haar eigen voorraadbeheerssysteem niet op orde heeft, scoort bij mij niet hoog, als ICT-prof.

Helaas weet ik de naam van de betrokken medewerker niet meer, deze man was ogenblikkelijk bereid de aankoop te ontbinden. Hij verdient gewoon 5 sterren. Natuurlijk duurt het dan wel een paar dagen voor je je geld terughebt.

Dit laatste is voor mij niet zo'n acuut probleem. Er zullen echter genoeg klanten zijn die het wel degelijk eerst in hun handen moeten hebben voor ze elders kunnen bestellen.
Dat is geen reclame, en leidt tot ontevreden klanten.
Er was namelijk ook nog eens geen uitzicht op wanneer een nieuwe zending zou arriveren. Wat het gezichtsverlies voor Paradigit nòg groter maakt.

Want er is in wezen lucht verkocht.

Scorekaart voor Paradigit