Algemeenbestellen gaat soepel en ondanks dat er een langere levertijd op stond, had ik het binnen 2 dagen in huis.
RMA afhandeling duurde bij mij 1 week voor de retour inspectie, en daarna door pech in verzending, nog 1 week.
Lastig aan te tonen, maar toen ik het dimmdoosje opende bleek de verzegelingssticker niet te plakken; ik had het idee dat het al open was geweest en gebruikt was. Dat er 1 reepje stuk bleek, versterkt dat vermoeden.
ik had de pech dat ik een nieuw maar kapot dimm reepje trof (1 van de 2, DOA). Na lang wachten op retourverwerking werd er een nieuwe opgestuurd die bij UPS op " label aangemaakt " bleef staan, dus die kwam niet.
KlantenserviceOp zich vriendelijk personeel maar niet heel behulpzaam. De verwerking van de RMA duurde 1 week. Daarna ging de verzending vanuit het duitse magazijn niet goed. Na 5 keer bellen (5 dagen) wilden ze pas escaleren. Of all people, moest ik een formulier gaan ondertekenen dat ik de zending echt niet had ontvangen en het zou retourneren als dat alsnog zou gebeuren. Rare gang van zaken omdat je zelf je verzendprocedure niet onder controle hebt. Uiteindelijk maar door de hoepel gesprongen en na meer dan 2weken had ik eindelijk de vervanging.
Al met al heel vervelend als je een nieuwe PC daar bestelt voor meer dan 1500eur en je weken moet wachten en bellen voordat je aan de slag kunt.
Beste,
Bedankt voor je review. Om een onderzoek te starten hebben we inderdaad een ondertekende verklaring nodig omdat er helaas heel veel fraude wordt gepleegd. Onze excuses dat het langer heeft geduurd voordat dit traject werd gestart.