AlgemeenHad een asus game pc besteld, mn vader is recentelijk overleden op jonge leeftijd en dacht nou n leuke game pc rer afleiding zal het rouw process verzachten.
Toen de pc binnen kwam starte die wel maar gaf geen beeld ik heb alle poorten geprobeerd en 3 verschillende schermen en meerdere hdmi kabels en displayports.
Gevalletje doa geen probleem heb de pc netjes terug gestuurd wel zonder originele verpakking maar alternate zelf zei geen probleem aan de telefoon. En volgens de wet koop op afstand maakt dat ook niet uit opzich.
Zelfs in de mail hebbe ze gezegt geen probleem als we retour ontvangen krijg je een vervanging we zette m alvast opzij.
Nu krijg ik ineens een mail dat ze m toch naar de fabriek ter garantie op sturen terwijl in de koop op afstand wet staat als je een product binne 14 dage terug stuurt dat je recht heb op vervanginf of geld terug. Dus dat ze ineens terug krabbelen en ter reparatie naar asus gaan sturen is vreemd vandaar mijn slechte review.
Hopelijk lost Alternate dit spoedig op want naar de fabriek sturen kan nog maanden duren en de kans is geoot dat asus zelf dan ook gewoon een nieuwe stuurt. Als je 2 en half duizend euro voor n pc betaald verwacht je datie t gewoon doet een dead of alive kan gebeuren maar dan moet je gewoon vervanging krijgen meteen vind ik. Is gewoon een defect product en onder de wet van koop op afstand moeten ze of geld terug geven of meteen vervanging sturen.
Heb me les wel geleerd haal voortaan gewoon een pc in een winkel zelf inplaats van late opsture hopelijk lost alternate het spoedig op.
Edit: het is gelukkig opgelost ik zal de review score verhogen want het is toch uiteindelijk opgelost en ze hebbe vandaag een nieuwe gestuurd. Sorry als ik fel reageerde op begin maar had deel van mn pa's eefenis besteed aan deze pc dus de emoties loopte n beetje los dus mijn excuus en ben blij dat alternate t alsnog opgelost heeft met een vervangend product en dat ze terug op hun belofte kwame uiteindelijk. N foutje kan gebeuren. Bedankt!
Intern zat de graphics kaart los en meer kabels dus hij was ook redelijk slecht geleverd.
KlantenserviceExtreem slecht want ze beloofde eerst vervanging en gaan ineens spontaan op reparatie over.
Beste,
Bedankt voor je review. Wat vervelend te vernemen dat dit zo is gelopen. Ik raad je aan om nog een keertje contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we hier even met je naar kunnen kijken. Excuses voor het ongemak.