Mobiel.nl

759 producten en 1.415 uitvoeringen

S23U geruild voor een reguliere S23, hiervoor moest ik te vaak bellen naar mobiel.nl.
De €100,- kortingscode was eerst ook niet verwerkt, klantenservice is niet goed bereikbaar en vaak onduidelijk.
Je moet zelf bellen en er achteraan zitten.
Tevens worden er door T-Mobile €25,- aansluitkosten berekend, terwijl dit gratis zou zijn.
Nummerbehoud ging ook niet vlekkeloos, via de chat contact gehad en die zeiden simkaart is geactiveerd.
Deed het niet, ben naar T-Mobile geweest om het in orde te laten maken.

Verzending gaat via PostNL ik hoefde niet te tekenen voor ontvangst dat deed de bezorger wel even.
Zit verpakt in een klein doosje van Mobiel.nl met wat karton vulling erin.
Verzenden gaat wel snel als het eenmaal verstuurd is heb het de volgende dag in huis.
Rekenen bij omruiling weer verzendkosten.

Donderdag 9 maart gemaild maar nog geen antwoord gekregen, op mijn vraag.
Mijn S23 heeft enorm last van battery drain, contact gehad met Samsung via Facebook Messenger, screenshots gestuurd en ze laten kijken naar de batterij gegevens en apps e.d.
Fabriek reset gedaan maar helpt niets helaas, Samsung adviseert omruilen.
Haal maximaal 4/5 uur SOT met het toestel.
Maar op opnieuw omruilen zijn ze niet "happig" kennelijk.

Beste Dikke2342,

Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over onze service. We willen je daarom vragen een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl onder vermelding van 'Tweakers review Dikke2342' met daarbij je ordernummer. Zodra wij je e-mail hebben ontvangen nemen we je klacht verder in behandeling.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl