Coolblue.nl

Een wasmachine gekocht. Ik had de bestelling geannuleerd omdat ik dacht dat de oude wasmachine nog werkte, dit bleek niet het geval. Ik heb met een telefoontje de annulering weer ongedaan kunnen maken en moest opnieuw betalen via een link. Hier zag ik dat het ineens 25 euro duurder was geworden, gek na een dag. Ik nog een keer gebeld en is dit meteen hersteld. Nieuwe betaal link gekregen en uiteraard direct betaald. Het geld wat ik eerst had overgemaakt stond een dag later weer op de rekening. Bezorging was top, netjes op zolder afgeleverd, aangesloten en de oude wasmachine mee terug genomen. Ze waren er al vroeg bij, namelijk om kwart voor 8 in de ochtend.

Netjes op zolder afgeleverd en de oude wasmachine mee terug genomen. Uiteraard alles netjes aangesloten.

Scorekaart voor Coolblue.nl