MediaMarkt

Soms trap je er gewoon weer in, Waar je in de winkel meestal nog wel redelijk af ben (behalve dan die achterlijke folie zodat ze je bij het ruilen met gemak 10% van de verkoopwaarde kunnen aftrochelen moet je bij MM echt NIET zijn voor thuisbezorging.

Mediamarkt heeft tegenwordig zijn eigen bezorgdienst (of nu ja, ze verzenden dus neit meer netjes via postnl maar doen dat via een bedrijfje dat alleen maar savonds komt bezorgen terwijl de service afdeling alleen overdag beschikbaar is... fijn, dan kun je dus nooit even bellen wat ze nu in godsnaam aan het doen zijn.. Zo kreeg ik sinds zonder zo'n 20 smsjes dat mijn pakket er ECHT maandag zou zijn, dus ik maandag niet naar de sportschool want mediamarkt komt... uiteraard is er niemand komen opdagen, wel werd ik rond half 12 gewekt door een sms dat ik helaas niet thuis was en ze het morgenavond weer zullen proberen (kortom: weer niet sporten)... uiteindelijk waren ze er dan letterlijk 10 minuten voor 10 (savonds ja),

en wat blijkt: niet die nieuwste ipad air met M1, ook niet de nieuwste ipad (a15) met usb-c... nee het wondermooie model van vorig ja...

kortom zit je 2 avonden voor jan ... thuis om dan alsnog het verkeerde te ontvangen, nu maar weer zien hoe lang het duurt voor men de boel in orde maakt... (if at all).

Hoewel de meeste klantenservice-medewerkers van MM doorgaans heel vriendelijk zijn, lijkt het erop dat niemand ÉCHT weet hoe de vork in de steel zit, bovendien vraag ik me oprecht af of 'Het Systeem' er wel echt uit ligt of dat dit een standaard afwimpel-methode is.

Het wil in ieder geval zo zijn, dat ik dus duidelijk het verkeerde product geleverd kreeg maar dat men niet in staat is om dan direct een nieuwe te sturen (al dan niet na bewijs geleverd te hebben dat je hem hebt teruggestuurd (of ingeleverd bij een locale vestiging....

Wel zou het volgens MM-online.bv mogelijk zijn om het verkeerd geleverde bij een lokale vestiging om te ruilen voor het juiste.... kortom ik zijn we in de auto gestapt op wel naar mediamarkt.lokaal.bv daar aangekomen wist men ons te melden dat je het product weliswaar daar kunt inleveren, maar dat je dan desondanks geen geld of vervangend product mee krijgt... neej... zei gaan hem voor je opsturen, en over ongeveer 5 werkdagen heb je waarschijnlijk, je geld terug.

het was ergens nog een wonder dat men niet aan kwam met dat ze hem niet wilde vanwege het plastic.... DAT hebben ze dan tenminste nog wel goed gedaan.

kortom luister niet naar al die mensen die voor geld of gratis cadeaus mooie verhalen ophangen over dit geweldige bedrijf.

want eerlijk is eerlijk, zolang alles 100% goed gaat bij dozenschuivers zie je niet met wat voor mensen je ECHT te maken hebt DAT merk je pas zodat er iets van service geleverd moet worden. DAN valt MM simpelweg door de mand als de Bagger-toko dat het is.

Tenminste wat mediamarktOnline.bv betreft.

We zijn inmiddels al weer weken verder

En wat er gebeurd is? Eigenlijk vrijwel niets

Na het debacle aan de telefoon waar ik meermaals tegenstrijdige verklaringen kreeg
En het feit dat ik tegen wil en dank een product ontving en al het gelazer daarna

Belde ik een week later wanneer ze nu eindelijk eens die credit draw zouden opheffen

MM: Maar meneer mediamarkt locatie x heeft niets ontvangen

IK: Nee natuurlijk niet want uit al onze gesprekken blijkt het om locatie y te gaan. Zullen we de gesprekken anders terugluisteren?

Mm: nee dat zal niet nodig zijn excuses voor het ongemak (net doende als dit het eerste kleine foutje is)

En nu we het daar toch over hebben. Waarom bel/mail je niet als je denkt dat er iets mis is met de ontvangs? Eigen initiatief wordt kennelijk ontmoedigd?

Affijn mediamarkt heeft er vervolgens een officiële klacht van gemaakt En er vervolgens wéér geen flikker mee gedaan

Inmiddels heb ik ook maar nelding gedaan bij klarna misschien dat zei wel iets gedaan krijgen
Ik heb namelijk weinig zin om straks een dag vrij te mogen nemen om dit verhaal aan een rechtbank uit te leggen

Scorekaart voor MediaMarkt