AlgemeenEen product besteld en betaald. Na een week kwam het bericht dat het product niet leverbaar is en ook niet meer geleverd zal worden. Het product stond nog gewoon op de site, voor een hogere prijs.
Alle alternatieve producten waren duurder, waar ik zelf het verschil bij moest leggen.
Service kennen ze niet.
Eén ster is eigenlijk te veel. Moet zelf constant contact zoeken terwijl zij het product niet kunnen leveren en mijn geld hebben, ze leveren totaal geen initiatief om de eigen fout goed te maken. Ze bieden geen oplossingen en denken niet mee.
Het duurt elke keer minimaal 2 uur voordat ik een antwoord terug kreeg op mijn berichten. In totaal 3 dagen bezig geweest om uiteindelijk mijn geld terug te krijgen.
Beste Werff,
Vervelend om te lezen dat je bestelde product niet meer leverbaar was.
Op dit moment is het drukker dan verwacht waardoor het voor kan komen dat het langer duurt voordat je een reactie ontvangt.
Wij proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen en te woord te staan.
Als ik je bericht goed begrijp heb je inmiddels het geld terug ontvangen, dit duurt gemiddeld 3-5 werkdagen voordat dit verwerkt is, in dat geval valt dat nog binnen de termijn.
Verder zouden we je een hele fijne dag willen wensen, mocht je in de toekomst verder nog vragen hebben horen wij dit natuurlijk graag.
Rob
Team Paradigit