We geven direct toe dat er wel eens iets mis gaat. We proberen onze producten tegen de scherpste prijzen en beste condities bij onze klanten te krijgen. Daar zijn we trots op.
Soms is een klant niet te vreden en worden we onder druk gezet. We moeten het oplossen en de teleurstelling bij de klant wegnemen. Natuurlijk willen we dit graag doen. Echter heeft een klant niet altijd gelijk. Het is niet relevant hoe hoog het aankoopbedrag is.
De consument heeft ook verantwoordelijkheden. Zorgvuldig met het gekochte product om gaan. Voor onze producten begint dit al bij het openen van de verpakking. Geheugenkaarten zijn namelijk erg kwetsbaar. Als productverpakkingen op de verkeerde manier geopen worden, bestaat de kans dat het kaartje breekt. Dit is heel vervelend. Het geeft negatieve energie. Zeker als wij dan ook nog eens reageren dat wij een product met externe schade niet bij de fabrikant kunnen claimen. Een geheugenkaart kan niet gebroken in de verpakking zitten. De fabrikanten beschermen het product namelijk extreem goed. Zo goed dat je alleen via de aangegeven kniplijn de verpakking goed en simpel kunt openen.
Bij ons bestellen is geen gok. We zijn een gezond bedrijf met een goede reputatie. Echter geven wij niet altijd de consument gelijk. Dit zijn ze niet gewend.
Je mag altijd naar de rechter stappen. Voor ons is eerlijkheid en rechtvaardigheid het allerbelangrijkst. Iedere waarheid kent een perspectief.