ALTERNATE.nl

Product besteld bij Alternate omdat het de enige webshop was die het zogenaamd op voorraad had. Ik bestelde eigenlijk nooit meer wat bij Alternate, maar besloten ze weer een kans te geven. Op de website stond 'Vandaag besteld, volgende werkdag in huis'. Dat werd 3 werkdagen later. Product wel goed verpakt en netjes aangekomen

Ik had het product (RAM) besteld omdat ik in de veronderstelling was dat het setje RAM dat ik had, defect was. Het bleek echter niet aan het geheugen te liggen, maar aan het moederbord.

Klantenservice niet gesproken, maar enige vorm van service / coulance is niet meer aanwezig bij Alternate. Ik bestel volgende keer weer ergens anders.

Beloofde verzendsnelheid (volgende werkdag) blijkt Alternate niet na te kunnen komen, dat werd 3 dagen later. Geen communicatie, geen update, niks.

Geen contact opgenomen met klantenservice om het retour te bespreken, maar toch besloten het product terug te sturen. Werd niet geaccepteerd omdat dit buiten de standaard retourtermijn van 14 dagen viel. Ze staan in hun recht, maar enige vorm van coulance of service is hier niet meer aanwezig.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl