Algemeenanzich snel geleverd en redelijke prijzen met een goed aanbod. Alleen vind ik het dan wel weer erg jammer dat als er iets defect is en je het retour wilt sturen er 5,95 standaard in mindering op de terug te ontvangen financien wordt gebracht. Dit is mag wettelijk gezien niet eens. Maar wordt door alternate onder het kopje "herroepingsrecht" gezet, waarbij het wel mag. Echter een defect product hoort niet onder herroepingsrecht. Ook na het wijzen op de wet blijft Alternate proberen om de kostten er voor te verhalen op de klant.
Verzendingde verzending van de producten gebeurde met voldoende zorg en snelheid.
Klantenservicehet blijven aanhouden dat elke retour gebruik maakt van herroepingsrecht is onjuist, dus zeer onprofesioneel.
Hi Tvdl2000,
Bedankt voor je review.
Herroepingsrecht is niet hetzelfde als een garantieafhandeling. Voor een defect product brengen we deze kosten niet in rekening. Voor retourrecht daarentegen mogen we de transportkosten in rekening brengen wanneer je gebruik maakt van ons retourlabel.
Mocht er toch iets fout zijn gegaan bij de afhandeling van jouw retour, wil ik je vragen om een mail te sturen naar feedback@alternate.nl.