AlgemeenVoorraad product (Samsung S22) besteld op vrijdag 26/01/2023. Deze zou over het weekend op maandag geleverd worden. Donderdag (02/02) nog niets ontvangen en dus MediaMarkt gecontacteerd via het formulier op de website met de vriendelijke vraag of iemand mij een update kon sturen inzake mijn bestelling.
Tot op heden (09/02) daarop nog geen reactie gehad.
Dus dan maar bellen. Twee keer een medewerker aan de lijn gehad.
De eerste keer (03/02) kreeg ik te horen dat ik geduld moest hebben en moest wachten op antwoord op het ticket. Ondanks dat ik aangaf dat de telefoon gewoon op voorraad zou moeten zijn (aldus de website zelf) kon mevrouw mij niet helpen en moest ik wachten (bijzonder onvriendelijk)
Vandaag (09/02) nog maar eens gebeld, omdat ik nog steeds geen antwoord heb geerkegen op mijn ticket.
Conclusie: De telefoon is niet leverbaar in de door mij bestelde kleur. Toen ik vroeg of de order dan gewijzigd kon worden naar een andere kleur (zelfde specificaties) die wel op voorraad is, kreeg ik nul op het rekest.
Omdat men ook niet kunnen zeggen hoe lang ik dan nog op mijn telefoon moet wachten heb ik uiteindelijk gevraagd om dan de order maar te annuleren.
Daarop krijg ik te horen "Ja dan moet ik uw annuleringsverzoek doorzetten naar de winkel in Den Haag en die moeten dan de order annuleren.. " Waarop ik verbaasd was en vroeg waar dat goed voor was aangezien ik de telefoon gewoon online hebt besteld. Kreeg ik als reactie dat 'het systeem' de order had doorgezet naar de winkel in Den Haag waar deze telefoon wel op voorraad zou zijn.. die moeten dan de order uitleveren. (wat dus ook niet gebeurd is) Bijzonder vaag allemaal.
.. conclusie is dat ik nu én geen telefoon heb.. en nog tot 15 dagen op mijn geld kan wachten.
Bijzonder teleurgesteld in de MediaMarkt. Niet alleen qua bestelling maar ook qua service richting de klant. Je wordt totaal niet op de hoogte gehouden (je moet er zelf achteraan om uit te vinden dat het product niet leverbaar is) en vervolgens willen (of kunnen) de medewerkers totaal niet meedenken (bijvoorbeeld een andere kleur leveren was ook goed geweest wat mij betreft).. Nee er was niets mogelijk en we kunnen u ook niet verder informeren over wanneer u uw product dan wel gaat krijgen... waardoor je eigenlijk geforceerd wordt om de bestelling te annuleren.
BTW WEG ERMEE.. was de reden tot aanschaf telefoon.
MEDIAMARKT WEG ERMEE.. is wat ik uiteindelijk eraan heb overgehouden. Heel jammer.
Service is beneden alle peil en afspraken nakomen gebeurd ook niet. Ten tijde van bestellen was de telefoon namelijk op voorraad, aldus de website en wordt gewoon niet geleverd. Vervolgens krijg ik nooit reactie op een service ticket en aan de telefoon wordt er niet meegedacht en krijg je alleen maar "nee meneer dat kan niet/weet ik niet"