Paradigit

Het bestellen en betalen was prima, zoals het hoort. Snel en overzichtelijk. Ruime keuze in betaalmogelijkheden.

Er zou een handtekening vereist zijn bij ontvangst, wat fijn is bij een product van €1499,-. Maar dit was niet nodig.

Slechte service. Je product wordt nooit de volgende dag bezorgd als je voor 23:30 bestelt.

Ik had een laptop besteld en ontvangen; deze was defect. Dus na telefonisch contact heb ik deze retour gestuurd. Ik heb een medewerker gesproken; hij gaf aan dat het ongeveer 3 dagen zou duren voordat ik een nieuwe laptop zou hebben. We zijn bijna een week verder en ik heb nog niet eens een reactie ontvangen dat deze binnen is; terwijl hij al lang binnen is volgens het track&trace nummer. Dit betekent geen nieuwe laptop zoals gezegd..

Vervolgens maar een nieuwe besteld omdat ik mijn laptop dan sneller in huis heb; voor 23:30 besteld de volgende werkdag in huis. Heb ik zaterdag nog over gebeld; "Ja de laptop is op voorraad, deze wordt maandag bezorgd.".

Heel toevallig ontvang ik precies dezelfde mail over de vertraging van het product: Dit komt omdat wij voor uw en onze veiligheid extra controles uitvoeren op bestellingen die aan bepaalde voorwaarden voldoen. Het is mogelijk dat de servicedesk hierover contact met u opneemt.

Precies dezelfde mail heb ik bij de 1e bestelling ook ontvangen, en ook om 05:01. Terwijl hij op die dag bezorgd zou moeten worden. Maar ik had natuurlijk weer geen track&trace mail gekregen.

We zijn bijna 1 week verder, 2 laptops betaald in totaal €3.000,- en ik 0 laptops in het bezit... 2 dagen vrij genomen om de laptop in ontvangst te nemen, wat natuurlijk niet is gebeurd..

Erg jammer.. Ik heb geen woorden voor deze gang van zaken. Ook al hebben ze goede aanbiedingen; Ik raad Paradigit absoluut niet aan, tenzij je natuurlijk alle tijd van de wereld hebt om op je product te wachten.. :)

Scorekaart voor Paradigit