AlgemeenProduct eenvoudig gevonden via de Pricewatch van Tweakers en met iDeal de betaling ook eenvoudig gedaan.
VerzendingZaterdag heb ik de tv besteld en deze kon dinsdag geleverd worden. Op eigen initiatief naar de woensdag verplaatst, ik vond deze leveringstijd keurig. De verzending verliep via Dynalogic. Nadeel is dat je in eerste instantie met een tijdslot van 8:00 tot 22:00 uur dient rekening te houden. Ander nadeel is, en dat is op zich logisch gezien de waarde van het pakket, ze het niet bij de buren afleveren. Op de dag van de levering kun je met behulp van een track-and-trace pagina, je pakket volgen. Ook krijg je dan een nauwkeurigere tijdslot. Op die manier kon ik redelijk accuraat, en tot op bijna een uur voor levering inzien, wanneer ze zouden aanbellen. Prima service maar niet perfect. Mijn inziens een optie om aan te geven dat het ook bij de buren met huisnummer "X" afgeleverd mag worden, zou het nog beter maken.
KlantenserviceVoor de aankoop even gebeld met de winkel, om te vragen of de tv (LG OLED G2 65) nog op voorraad was. Die info stond niet op de website. En die vraag werd netjes en, naar achteraf blijkt, juist beantwoordt. Kortom de eerste ervaring met deze winkel is positief. Duimpje omhoog.