Kamera Express

Na het nodige heen en weer te mailen over (wettelijke) garantie
hierbij het antwoord van Kamera Express
-----------------------
Bedankt voor uw bericht.

Precies zoals u zelf aangaf is er voor uw vakantie in augustus een fout opgetreden in het toestel. U heeft er toen voor gekozen om de camera alsnog mee te nemen op vakantie, omdat de foutmelding niet meer zichtbaar was. Dit neemt niet weg dat er toch een storing bevind in het toestel, iets wat u zelf ook had geconstateerd voor uw vakantie. Het meest voor de hand liggende zou dan zijn geweest om uw toestel alsnog na de vakantie aan te bieden voor onderzoek/herstel. Zeker omdat u ook een toestel uit een hogere prijsklasse heeft aangeschaft, zoals u zelf benoemd. Uiteindelijk hebben wij het toestel maanden later na de eerste constatering van de klacht ontvangen. Ook hebben wij bijvoorbeeld niet eerder een vooraankondiging van u ontvangen dat u problemen hiermee zou hebben. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheden voor ons ontnomen om dit al te melden bij Canon, zodat uw toestel wellicht alsnog onder garantie werd hersteld. Op basis van alle eerder genoemde punten kan ik u geen kosteloos herstel meer aanbieden en blijft de prijsopgave zoals wij die vanuit Canon hebben ontvangen van kracht.

Kamera Express
------------------------------
Beste,

Ik heb het hele weekend lopen zoeken waar staat dat ik de camera naar de service afdeling moet brengen en contact moet opnemen na het verschijnen van error 70.
ik kan het namelijk nergens vinden.
zou u bron kunnen vermelden waar dat staat?

het enige wat ik terug kan vinden is dat error 70 iets is in de beeldverwerking, ik denk dan aan het opslaan van de foto.
gezien ik al vaker een defect geheugenkaart heb gehad vind ik dat zoiets kan gebeuren.
er staat dus bij dat je die storing kan resetten, mocht de storing niet te resetten zijn dan contact opnemen met de afdeling service op repair.
en dat is precies wat ik heb gedaan.

zoals u beweert dat er toch een storing zit in het toestel vind ik het dan een beetje vreemd.
telkens bij het aanschakelen van het toestel controleert het toestel zich zelf (dit heb ik gelezen, mocht u dat stuk tekst ook willen lezen dan wil ik mijn zoektocht wel even herhalen en de bron erbij vermelden).
is het dan niet een beetje vreemd dat ik al die tijd het toestel gewoon heb kunnen gebruiken.
dit niet 1 week, ook niet 2 weken, niet 1 maand, ook niet 2 of 3 maanden, maar dat pas na 4 maanden deze storing weer verschijnt.
dit dus ook niet na 1 of 2 foto`s, niet na 20 of 30 foto`s, ook niet na 100 of 200 foto`s, enz. enz. enz.........

dus verzoek ik u nogmaals om u verantwoording te nemen en de camera onder garantie te repareren.

er bestaat in Nederland een wettelijke garantie,
Kamera express neemt niet zijn verantwoording en schuift de schuld af op de klant.

We zullen online hier verder niet op in gaan, omdat we deze case opnieuw aan het bekijken zijn. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Scorekaart voor Kamera Express