Azerty

Azerty heeft nagenoeg alles op voorraad zodat je niet elders voor de rest hoeft te shoppen. Daarbij is prijs zeer scherp en het bestelproces zit slim in elkaar.
Helaas was de kast niet op voorraad zodat er niets direct werd uitgeleverd.
Daarover werd ik niet geïnformeerd zodat ik zelf erover maar ging bellen.

---

Ik heb geen klacht ingediend dus kan er niet echt over oordelen.

Op tijd geïnformeerd over de levering echter post.nl smakte de doos de hal in met daarin voor 1000 euro hardware. Daar kan Azerty niks aan doen maar wel een tip dat Azerty daar een klacht over gaat indienen bij Post.nl. Gelukkig was er niks kapot.

Goedemiddag,

Bedankt voor het achterlaten van een review, hiermee kan ik kijken waar wij onze service verder kunnen verbeteren.
Uiteraard is het niet onze bedoeling geweest om het op deze manier te laten verlopen, wij gaan dan ook kijken hoe wij dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Het spijt ons ook om te horen hoe jouw pakket is bezorgd, ik kan met de opgegeven informatie helaas geen orderinformatie vinden.
Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn deze per mail op te sturen naar klantenservice@azerty.nl ?
Dan kunnen wij deze klacht oppakken met de vervoerder.

Lisanne
Azerty klantenservice