AlgemeenStel; je geeft een bedrijfsnaam op, dan krijg je na de bestelling te hebben voltooid te horen dat het 's avonds wordt bezorgd. Nou, niet alle kantoren zijn 's avonds tot 22:00 open. Dus dat is lastig. Klantenservice doet het niet en verwijst naar bezorger. Die klantenservice doet het ook niet en verwijst naar MediaMarkt. Na lang aandringen en escaleren krijg je dan een onkundig iemand die je een mail stuurt met dingen die je zelf ook online kan vinden, maar alsnog krijg je geen antwoord op je vraag; wanneer weet ik wanneer het wordt bezorgd, hoe kan ik een ander tijdvak kiezen, etc. Na 2 pogingen wordt het teruggestuurd. Wanneer is de 2e poging en hoe laat? Allemaal geen idee daar... Bezorgadres staat ook niet goed weergegeven bij de bezorger, dus je moet sowieso maar hopen dat ze op de juiste kantoorverdieping aanbellen. Na 2 bezorgpogingen wordt het teruggestuurd. Je kan niet anticiperen op de bezorging. Volsterkt k*t dus. Customer XP: 0.
VerzendingStel; je geeft een bedrijfsnaam op, dan krijg je na de bestelling te hebben voltooid te horen dat het 's avonds wordt bezorgd. Nou, niet alle kantoren zijn 's avonds tot 22:00 open. Dus dat is lastig. Klantenservice doet het niet en verwijst naar bezorger. Die klantenservice doet het ook niet en verwijst naar MediaMarkt. Na lang aandringen en escaleren krijg je dan een onkundig iemand die je een mail stuurt met dingen die je zelf ook online kan vinden, maar alsnog krijg je geen antwoord op je vraag; wanneer weet ik wanneer het wordt bezorgd, hoe kan ik een ander tijdvak kiezen, etc. Na 2 pogingen wordt het teruggestuurd. Wanneer is de 2e poging en hoe laat? Allemaal geen idee daar... Bezorgadres staat ook niet goed weergegeven bij de bezorger, dus je moet sowieso maar hopen dat ze op de juiste kantoorverdieping aanbellen. Na 2 bezorgpogingen wordt het teruggestuurd. Je kan niet anticiperen op de bezorging. Volsterkt k*t dus. Customer XP: 0.
KlantenserviceSuperincapabel. Geven alleen antwoorden die je zelf ook op de al verstrekte informatie kan vinden. Maar daar vraag je natuurlijk niet naar... Want die kun je op de al verstrekte informatie vinden.