Coolblue.nl

Na een ramp van een bestelling zonder levering en slechte klantenservice blijf ik ver weg van deze winkel.

In deze periode voor kerst gekozen voor levering bij een pickup point om problemen voor te zijn ivm drukte. Pickup point geeft aan dat het pakket er is maar toen ik langs ging konden ze het niet vinden of ik de volgende dag langs kon komen. Paar dagen later weer gegaan en nog konden ze het pakket niet vinden.

Contact op genomen met CoolBlue die gingen het onderzoeken en zouden mij terug bellen. Dat terug bellen is nooit gebeurt dus zelf na een tijdje maar weer contact opgenomen. Had ondertussen al een ander kerstcadeau gekocht voor de ontvanger. CoolBlue helpdesk geeft aan het geld terug te storen maar opeens krijg ik een e-mail wat ze willen dat ik onderteken en terug stuur. Gezien ik niets bij mij thuis heb laten lever zie ik niet in waarom ik iets zou moeten tekenen en doe ik dat dus ook niet.

Pakketkwijt-verklaring
- -

G**** van Coolblue
Ik verklaar dat ik het onderstaande pakketje niet heb ontvangen.
Ik weet zeker dat dit pakketje niet is afgeleverd bij mijn buren, collega's of familie. Dit heb
ik nagevraagd.
Ik zal het pakketje actief weigeren als het bij mij wordt aangeboden. Als het pakketje toch
bezorgd wordt bij mij of bij de buren, neem ik contact op met Coolblue. Ik stuur dan het
pakketje terug.

Heb je alles ingevuld? Maak dan een foto van deze verklaring en stuur deze als
antwoord op de e-mail die je van ons ontvangen hebt.
Handtekening
Datum