Art & Craft Nederland

Onlangs heb ik bij Art & Craft een 3-in-1 oplader gekocht ten behoeve van mijn iPhone en Apple Watch. Het ging om de Belkin Boostcharge Pro WIZ017vfBK. Het bijzondere van dit type oplader is dat hij geschikt is voor het snelladen van de nieuwste Apple Watches. Dat is een functie die bijvoorbeeld ontbreekt op het voorgaande model, de WIZ009vfBK. Daarom had ik bewust naar een aanbieder gezocht die het nieuwe type verkocht. In de aanbieding op internet stond specifiek vermeld dat het om de WIZ017 ging en dat deze oplader geschikt is voor het snelladen van de Apple Watch. Bij ontvangst van mijn bestelling bleek helaas dat Art & Craft mij toch een oplader van het verouderde type WIZ009vfBK heeft geleverd. Ik heb bij Art & Craft gevraagd om vervanging. Zij stellen zich echter op het standpunt dat de informatie op de website niet klopt, zowel het type als de omschrijving. Ze hebben alleen de WIZ009 in hun assortiment en zeggen de WIZ017 niet te kunnen leveren, en daarom ook niet te willen leveren. Ik heb erop gewezen dat ze wettelijk verplicht zijn te leveren, desnoods door de WIZ017 zelf elders in te kopen. Voor mij als consument was immers niet kenbaar dat het hier om een vergissing ging. We hebben gewoon een bindende koopovereenkomst. Ondanks diverse mails waarin ik ze op hun verplichtingen wijs, weigeren ze echter pertinent nakoming. Ze hebben maling aan de wettelijke regels van consumentenrecht en weigeren simpelweg de wet na te leven. Zelfs mijn mails worden niet meer beantwoord. Art & Craft is dan ook een zeer onbetrouwbare en onbeleefde verkoper, die de wet aan haar laars lapt en haar klanten in de kou laat staan. Ik raad iedereen met klem af om hier iets te bestellen!

De levering kwam later dan beloofd was, en dan werd vervolgens ook nog het verkeerde product geleverd. Het bestelde product heb ik nooit ontvangen.

De klantenservice is zeer onbeleefd, aangezien ze mijn mails niet eens meer beantwoorden. Ook inhoudelijk is de klantenservice slecht, omdat ze simpelweg weigeren de koopovereenkomst na te komen zonder enige geldige reden.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland