Coolblue.nl

Ik ben al langere tijd klant bij Coolblue. Jaren geleden waren ze een van de goedkoopsten. Nu nog niet duur, maar toen ik vorige week hier mijn espresso apparaat zocht kwamen ze dus duurder uit de vergelijking. Lastig! Want waarom meer betalen? Nou ik bedacht me dat ik ook spullen terug heb gestuurd in het verleden en er nieuwe voor kreeg. Er is nog nooit moeilijk gedaan. Nu een apparaat van 725 euro en durf ik het dan aan om dan ergens anders te kopen (35 euro goedkoper) met het risico dat ik bij problemen een hoop gezeur heb? Dus toch voor de veilige keus gegaan en gekocht bij Coolblue.

Besteld zondagmorgen en een paar uur later melding dat hij verzonden was. Maandag had ik hem in huis. Zonder de bekende blauwe doos, maar in de fabrieksverpakking. Prima, scheelt karton dat ik weg moet gooien. De Siemens EQ 6 plus is een perfect apparaat trouwens.

Eerder eens een camera gekocht en tijdens de garantie teruggebracht. Werd opgestuurd, maar na week kreeg ik een waardebon voor een nieuwe. Zelfde ervaring had ik met een monitor van ruim 400 euro; ze laten je niet eeuwig wachten maar komen snel met een oplossing.

Scorekaart voor Coolblue.nl