AlgemeenBestellen prima maar product uiteindelijk niet geleverd en na meerdere moeizame contacten met de klantenservice is mijn bestelling zonder terugkoppeling/uitleg door MM geannuleerd. Wel mijn geld terug gekregen gelukkig.
VerzendingHet artikel is niet geleverd en de verkoper heeft zonder opgaaf van reden mijn bestelling geannuleerd.
KlantenserviceEnige positieve punt is de toon van de communicatie, die was vriendelijk en positief. Via het formulier op de site werd de aangekondigde responstijd nooit gehaald en heb ik nooit een inhoudelijke reactie gehad, anders dan: we spelen het door naar onze collega's van de afdeling die er meer over weten.
Ook poging via Twitter gedaan door te reageren op een advertentie "Met Mediamarkt zonder stress de Kerstdagen beleven" (of iets van die strekking). Gelijk reactie maar na allerlei DMs was de boodschap: formulier op de site gebruiken...
Antwoorden op een e-mail van de klantenservice lijkt niet te werken, anders dan dat ik er geautomatiseerd bericht ontving dat er binnen X werkdagen gereageerd zou worden, maar die reactie is nooit gekomen.
Dus opnieuw formulier invullen: na paar dagen weer reactie dat 't werd doorgestuurd naar andere afdeling. En plots twee dagen later krijg ik geautomatiseerde mails "Uw retour is ontvangen" en "Uw creditnota", zonder enige toelichting of de vraag of ik nog langer wilde wachten op het artikel.
En daarnaast is het artikel ook nog steeds op de website te koop met een 1-3 dagen levertijd (zonder Black Friday korting uiteraard), te gek voor woorden.