AlgemeenBatterijen + lader besteld. Ik ontving een verkeerd product. Ik gaf dit aan bij Allekabels en ik stelde voor dat ik bereid was het verkeerde ontvangen product toch te houden mits ik het prijsverschil terug zou krijgen (ik had €38,55 betaald en ontving een product die in schappen ligt voor €21,50). Voor het ontstane ongemak deed ik een voorstel van 50% retour van het bedrag wat ik had betaald (scheelt Allekabels weer verzendkosten, scheelt mij het retoursturen, iedereen blij, toch?). Allekabels zag dit ook in en ging akkoord met mijn voorstel. Fijn, opgelost (dacht ik).
VerzendingItem dag daarna in huis, dat ging wel prima.
KlantenserviceVervolgens loopt de communicatie helemaal spaak, krijg ik weer een mail dat ik het item retour moet sturen, wordt er gevraagd om foto's en daarna wordt er om nog meer foto's gevraagd (irritant, steeds mailen, kost tijd enzo). Vervolgens kreeg ik een nieuw voorstel van Allekabels van €15,- korting (en betaal ik dus teveel voor een product die ik helemaal niet had besteld) of alsnog retour sturen.
Haha, wat een incapabel zooitje daar zeg (Kevin, je bent een prutser!).
Enfin, ik ga het product dan toch maar retour sturen en elders het juiste artikel aanschaffen.