Coolblue.nl

Je hebt soms zo’n moment in je leven, waarbij je denkt: “Ik ga mijzelf of mijn vrouw eens op een cadeau trakteren”.
Althans, ik heb dat moment heel vaak.

Als ik dan ook maar iets nodig heb, waarvan ik weet dat het bij Coolblue te vinden is (iets waar een kabel in gaat) dan zoek ik niet eens verder, ik Google niet maar ga gelijk naar de website van Coolblue.

Ik weet gewoon dat het op tijd word geleverd (handig als ik weer verjaardagen vergeet), dat de service uitstekend is, dat er indien nodig accessoires te koop zijn en met je wordt meegedacht als je vragen hebt. Kortom; waarom zou je verder willen zoeken?

Zoals eerder aangegeven; als ik weer de verjaardag van mijn vrouw vergeet; coolblue zorgt er voor dat het pakketje op tijd binnen komt!

Soms snap ik het allemaal niet meer en volg ik de techniek van vandaag ook niet helemaal meer. Ik hoef alleen maar te bellen, en een expert aan de andere kant van de lijn helpt mij bij het zoeken naar het juiste product.

Scorekaart voor Coolblue.nl