ALTERNATE.nl

Bestelling via de website makkelijk te plaatsen, product netjes verpakt, betaling via de website gaat prima.

Extra betaald om de goederen de volgende dag binnen te hebben. Ivm verbouwing en aan te leggen internet was dit nodig. Zonder tegenbericht 3 dagen later geleverd. Zelf een mail moeten sturen om het extra te betalen bedrag voor snelle verzending terug te krijgen.

Vervolgens hebben ze het volledige bedrag teruggestuurd ipv alleen het verzendbedrag. Vervelend voor hun natuurlijk en geen enkel probleem om opnieuw te betalen. Het bedrag zou retour gegaan zijn naar mijn paypall rekening, dat duurt even helaas. Vervolgens ga ik gewoon door met mn dagelijks leven en komt er schijnbaar 2 keer een reminder in mijn spam binnen. Die check ik zelden... krijg je een incassobureau op je dak.. bel me dan gewoon!!! Mijn nummer was gewoon bekend bij jullie. Dus nu zit ik met een hoop gezeik door jullie eigen fout! Voor mij dus nooit meer Alternate.

EDIT: excuses heb ik echt helemaal niks aan want ik mag nog altijd opdraaien voor de extra kosten.

Beste,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend om te moeten vernemen dat je hiermee enkele problemen ervaren hebt. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn waarvoor onze oprechte excuses.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl