Informatique

Desktop besteld en thuis ontvangen via dhl . Er zat geen informatie of document bij . Bij navraag telefoons was men klant onvriendelijk en zei dat kun je zelf op zoeken op het internet . Ik heb de desktop teruggestuurd van zo'n klant onvriendelijk bedrijf wil ik geen desktop . Ik hoorde maar niets heb weer navraag gedaan telefonisch . Antwoord dat hoort u als het zo ver is. Kortom geen enkel poging om het even na te kijken . Inmiddels wel het geld terug zonder verder bericht . Maar nog geen retour verzendkosten ontvangen. e mail gestuurd maar nog geen reactie .

Klant onvriendelijk, bedrijf is niet ingericht op en om service te verlenen om het proces aan de klant duidelijk te houden

klantenservice is er niet , verkopers staan je te woord.

Zie het antwoord , van dit bedrijf. Op hun site staat duidelijk dat retourverzendkosten vergoed worden. En als je klanten wat levert hoor je daar minimaal een handleiding of aan a4 met stapoen plan maak me niet uit wat. Lever service !!

Beste Postmen60,

We vinden het jammer om te lezen dat de desktop pc tegenviel en u niet tevreden bent over onze klantenservice. Bij de betreffende Lenovo desktop pc wordt inderdaad geen uitgebreide handleiding geleverd en we kunnen telefonisch (op afstand) slechts tot een bepaalde hoogte support bieden. Indien een klant een bestelling aan ons retour stuurt vanwege een verkeerde aanschaf, zijn de kosten voor verzending voor de klant. Onze excuses dat we u niet voldoende konden ondersteunen met uw vragen en dat u meer van de pc had verwacht.

Informatique klantenservice

Scorekaart voor Informatique